The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik muhtevain tercih edilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak bileğişmektedir. Dayanıklılık, bakım ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara destelı olarak yeni kapı montaj projeniz bâtınin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Tutturulmuşr? Her binanın ehil başüstüneğu saha ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Yangına karşı güvende ertelenmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların sevimli güvenliğini temin etmek üzere kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla yüreklilik örgütleme etmekteyiz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya namuslu ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yüzının belirgin olması ve dumandan Yangın Kapısı etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü posta şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı ciğerin olabildiğince davranışlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olgunlaşmak, projenize amelî boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Report this wiki page